Dyrlæge mellem Sorø og Slagelse

Dyreklinik mellem Sorø og Slagelse med dyrehospital til smådyrsbehandling og hestedyrlæge med udekørende del.

Vestermose Dyreklinik er din dyrlæge og dyreklinik i midt-/ vestjællandsområdet, som holder til lige over for Vestermose Friskole. Her har vi klinik, operation, laboratorie mv. Vi har alsidige kompetencer i blandt andet heste, hunde og katte. Klinikken er delt i tre afdelinger, hvor smådyrsklinikken og hesteklinikken ligger tæt forbundet ved Hallelev i Vestermose. Rehebaliteringsafdelingen med vores Water Walker er beliggende tæt ved Holbækmotorvejen omkring Tølløse.

På Vestermose Dyreklinik bestræber vi os på ikke bare at være en almindelig dyreklinik, men at tilbyde dig og dit dyr en mere omfattende service – hvad end det drejer sig om haltheder, akutte patienter, reproduktion eller andet.

Klinikkens personale efteruddanner sig løbende og tager relevante kurser for at dygtiggøre sig, og holde sig opdateret på de seneste behandlingsmuligheder. Vi vægter fagligheden højt, hvorfor kvalitet altid er garanteret hos Vestermose Dyreklinik. 

Info kommer

Info kommer

Info kommer

Info kommer

Info kommer

Info kommer

Personale

Vores personale forsøger altid at give dig og dine dyr den bedste behandling

Dyrlæger:
Martin er vores ene dyrlæge som både kører ud til heste, og tilser smådyr på klinikken. Han er uddannet med speciale i heste, men har tidligere erfaring fra smådyrspraksis.  Martins særlige interesseområder er ortopædi (haltheder/knogler), tænder og reproduktion hos både hund, hest og kat.  

Marika er smådyrsdyrlæge på klinikken. Hun har efteruddannelse indenfor hudpatienter, og har desuden interesse for medicinske- og reproduktionspatienter.

Elisabeth er klinikkens anden hestedyrlæge. Hun hjælper også til på smådyrsklinikken når det passer ind i programmet. Elisabeths primære interesse er reproduktion og medicinske lidelser.

Karoline er teamets nyeste dyrlæge. Hun beskæftiger sig udelukkende med smådyr og har speciel interesse i intern medicin, hjertesygdomme og reproduktion.

Louise er uddannet veterinærsygeplejerske og har efterfølgende taget fagveterinærsygeplejerskeuddannelsen i anæstesi. Hendes store interesse ligger derfor på dette område, men hun har desuden en bred erfaring fra tidligere ansættelser.  

Mia er også uddannet veterinærsygeplejerske. Udover hendes sygeplejerske-opgaver har hun ansvaret for en del af det administrative på klinikken. Hun står for genoptræningsafdelingen som er tilknyttet klinikken, hvor hendes store interesse også ligger. 

Katrine er vores nyeste sygeplejerske, som er uddannet på Odense Dyrehospital og hun har derfor et bredt, fagligt fundament. Hun er “allround” på klinikken, og hjælper til alle steder i det daglige.

Maise er klinikkens veterinærsygeplejerskeelev. Hun har tidligere været klinikassistent på klinikken, men er nu startet som elev. Hun har interesse for både hunde, heste og katte.