Dyrlæge mellem Sorø og Slagelse

Dyrlæge mellem Sorø og Slagelse med dyrehospital til smådyrsbehandling og hestedyrlæge med udkørende del.

Vestermose Dyreklinik er din dyrlæge og dyreklinik i midt- og vestsjællandsområdet, som holder til lige over for Vestermose Friskole. Her har vi klinik, operationslokaler, laboratorie mv. Vi har alsidige kompetencer i bl.a. hunde, katte og heste. Klinikken er delt i 2 afdelinger, hvor smådyrsklinikken og hesteklinikken ligger tæt forbundet.

På Vestermose Dyreklinik bestræber vi os på ikke bare at være en almindelig dyreklinik, men at tilbyde dig og dit dyr en mere omfattende service – hvad enten det drejer sig om haltheder, akutte sygdomme eller reproduktion.

Klinikkens personale efteruddanner sig løbende og tager relevante kurser for at dygtiggøre sig og holde sig opdateret om de seneste behandlingsmuligheder. Vi vægter fagligheden højt, hvorfor kvalitet altid er garanteret hos os.

Martin Dyrlæge hos Vestermose Dyreklinik

Martin

Dyrlæge

Marika Dyrlæge hos Vestermose Dyreklinik

Marika

Dyrlæge

Elisabeth Dyrlæge hos Vestermose Dyreklinik

Elisabeth

Dyrlæge

Jon

Dyrlæge

Karoline Dyrlæge hos Vestermose Dyreklinik

Karoline

Dyrlæge

Louise Veterinærsygeplejerske hos Vestermose Dyreklinik

Louise

Veterinærsygeplejerske

Mia Veterinærsygeplejerske hos Vestermose Dyreklinik

Mia

Veterinærsygeplejerske

Katrine Veterinærsygeplejerske hos Vestermose Dyreklinik

Katrine

Veterinærsygeplejerske

Maise Veterinærsygeplejerskeelev hos Vestermose Dyreklinik

Maise

Veterinærsygeplejerskeelev

Dorthe

Klinikassistent

Kristina

Klinikassistent

Sanne

Klinikassistent Hesteklinik

Personale

Vores personale forsøger altid at give dig og dit dyr den bedste behandling.

Dyrlæger
Martin er klinikkens mest erfarende dyrlæge, som både kører ud til heste og tilser smådyr på klinikken. Han er uddannet med speciale i heste, og har stor erfaring fra smådyrspraksis. Martins særlige interesseområder er ortopædi (haltheder/knogler), tænder og reproduktion hos både hunde, katte og heste.  

Marika er smådyrsdyrlæge på klinikken. Hun har efteruddannelse inden for hudlidelser og har desuden interesse for medicinske lidelser og reproduktion.

Elisabeth er klinikkens dyrlæger med interesse i heste. Hun hjælper også til på smådyrsklinikken, når det passer ind i programmet. Elisabeths primære interesse er reproduktion og medicinske lidelser.

Karoline er teamets yngste dyrlæge. Hun beskæftiger sig udelukkende med smådyr og har interesse i intern medicin, hjertesygdomme og reproduktion.

Jon er klinikkens anden mandlige dyrlæge med heste som speciale. Jon har tidligere været sergent på Antvorskov Kaserne hestesegment hvor han havde været en del år inden han fandt ud af dyrlæge var vejen han ville.

Veterinærsygeplejersker
Louise er uddannet veterinærsygeplejerske og har efterfølgende taget fagveterinærsygeplejerskeuddannelsen i anæstesi. Hendes store interesse ligger derfor på dette område, men har også en bred erfaring fra tidligere ansættelser.  

Mia er uddannet veterinærsygeplejerske. Ud over sygeplejerskeopgaverne har hun ansvaret for en del af det administrative på klinikken. Hun står også for genoptræningsafdelingen i Tølløse, som er tilknyttet klinikken, hvor hendes store interesse også ligger. 

Katrine er vores nyeste veterinærsygeplejerske, som er uddannet på Odense Dyrehospital og derfor har et bredt, fagligt fundament. Hun er “allround” på klinikken og hjælper til alle steder i det daglige.

Maise er klinikkens veterinærsygeplejerskeelev. Hun har tidligere været klinikassistent på klinikken, men er nu startet som elev. Hun har interesse for både hunde, katte og heste.