Dyrlægeklinik mellem Sorø og Slagelse

Dyreklinik mellem Sorø og Slagelse med dyrehospital til smådyrsbehandling og udkørende hestedyrlæge

Vestermose Dyreklinik er din dyrlæge og dyreklinik i Slagelse, Sorø og Kalundborgområdet, som holder til lige over for Vestermose Friskole. Her har vi egen klinik og laboratorie. Vi har alsidige kompetencer i blandt andet heste, hunde og katte. Klinikken er forbeholdt smådyr, mens vores udkørende hestedyrlæge kører rundt til heste på Sjælland.

Klinikkens personale efteruddanner sig løbende og tager relevante kurser for at dygtiggøre sig. Det er for at være opdateret på de nyeste behandlingsmetoder. Vi vægter fagligheden højt, hvorfor kvalitet altid er garanteret hos Vestermose Dyreklinik. Har du spørgsmål, hører vi gerne fra dig.

Dyreklinik med udkørende hestedyrlæge på Sjælland

Åben og udadvendt personale med stort ekspertise i både heste, hunde og katte.

Martin er klinikkens ene dyrlæge. Heste har altid været en del af hverdagen, da han er opvokset på et stutteri. Men også hunde og katte har altid betydet meget. Han er uddannet på Københavns Universitet med speciale i Heste, men har også mange års erfaring i hunde og katte fra hans arbejde på Ølby Dyrehospital. Martin har løbende efteruddannet sig med kurser både i udlandet og herhjemme.

Marika er klinikkens anden dyrlæge. Hun tager sig af kæledyr på klinikken, hvor hun er at finde til hverdag. Hun er ligeledes uddannet på Købehavns Universitet, og har erfaring fra tidligere. Hun interesserer sig særligt for hudsygdomme hos hunde og katte som hun også har taget flere kurser i. 

Louise er klinikkens sygeplejerske og har mange års erfaring fra blandt andet Københavns dyrehospital, hun har fagveterinærsygeplejerskeuddannelsen i anæstesi og har bred erfaring og både heste, hunde og katte. 

Hos Vestermose dyreklinik er vi ligeså kompetente i behandling af smådyr og tager os af alle opgaver, der omhandler behandling, operation og konsultation af smådyr og har alsidige kompetencer i b.la. reproduktion, akutte tilstande, medicinske og ortopædiske patienter.